گرین کارت لاتاری

برنامه ی لاتاری، توسط کنگره ایالات متحده به ثبت رسیده و هرساله به 55,000 نفر از ملیت هایی که مهاجرین کمتری به ایالات متحده داشته اند، امکان واجد شرایط شدن برای ویزاهایی مهاجرتی  که به نام گرین کارت شناخته میشوند، میدهد.

این برنامه “لاتاری (قرعه کشی یا بخت آزمایی) گرین کارت” یا “لاتاریDV” نام دارد زیرا برندگان آن از بین 10-12 میلیون شرکت کننده از سرتاسر جهان به طور تصادفی انتخاب می شوند.







ایالات متحده مفتخر است که کشور مهاجران است. با این حال هر ساله مهاجران بیشتری از کشورهای خاصی نسبت به سایر کشور ها وارد خاک آمریکا میشوند. برای مثال مجموع جمعیت مهاجران کشورهایی نظیر مکزیک، چین و فیلیپین، بسیار بیشتر از تمام مهاجران سایر کشورها میباشد. به منظور حفظ تنوع در جمعیت، قوانین ایالات متحده، مهاجرت از مناطق مشخصی از جهان را امکان پذیر میکند.

از این رو ایالات متحده از سال 1994 به طور تصادفی 55,000 گرین کارت را در قرعه کشی سالانه ی لاتاری DV توزیع میکند.

شما میتوانید به طور رایگان از طریق وبسایت www.dvlottery.com در قرعه کشی لاتاری ثبت نام کنید.

آیا من واجد شرایط شرکت در لاتاری هستم؟

تقریبا همه میتوانند برای ویزای لاتاری اقدام کنند. تنها دو شرط به منظور مورد صلاحیت واقع شدن برای گرین کارت آمریکا وجود دارد:

  • کشور محل تولد فرد. با توجه به نقشه ی سیاسی کنونی جهان
  • سابقه تحصیلی و شغلی فرد

چگونه میتوانم برای شرکت در لاتاری اقدام کنم؟

شرکت در قرعه کشی سالانه ی لاتاری رایگان است و تمام افراد واجد شرایط میتوانند از طریق وبسایت وزارت امور خارجه ایالات متحده ثبت نام نمایند. با این وجود، موضوعی که بسیاری از آن اطلاع ندارند این است که هر سال، بیش از 40 درصد از شرکت کنندگان لاتاری به علت ایرادات نوشتاری یا خطا در زمانبندی ها رد صلاحیت میشوند.

قبول شدن یا رد شدن در لاتاری یک فرایند الکترونیکی است و شرکت کنندگان خواه پذیرفته شده باشند خواه رد شده باشند، با آنها تماس گرفته نخواهد شد.

هر درخواست به طور جداگانه توسط مشاوران امور مهاجرت که از طرف دولت تأیید شده اند، بررسی شده و در زمان و فرمت مشخص به مسئولان ارسال می شوند.

مزایای گرین کارت آمریکا

گرین کارت آمریکا، حق قانونی برای کار و اقامت دائمی در ایالات متحده را به شما میدهد. علاوه بر این، شما تقریباً تمام حقوق یک شهروند آمریکایی را دارید.

تاریخچه ی برنامه ی لاتاری

این ویزای مهاجرتی مشهور، اولین بار با عنوان “کارت رسید ثبت اتباع خارجی (Alien Registration Receipt Card)” در سال 1940 معرفی شد.سایز این کارت اندازه کارت اعتباری بود و نوشته های سبز رنگ داشت و تصویر فرد نیز رنگ متمایل به سبز داشت. به همین علت، اصطلاح “گرین کارت” معروف شد و به سرعت رواج پیدا کرد. با این وجود رنگ گرین کارت بارها تغییر کرده است. حتی برای مدتی صورتی رنگ بود، اما از سال 1999 یک هاله ی سبز رنگ مجددا در طراحی آن به کار گرفته شد. در حال حاضر بیش از 10 میلیون مهاجر خارجی با گرین کارت در آمریکا زندگی میکنند.

از سال 1994 برنامه ی لاتاری، سه بار در ماه فوریه، یک بار در نوامبر و چندین بار در ماه اکتبر اجرا شد. در سال 2000 نهاد مسئول برگزاری لاتاری تغییر کرد. مرکز ملی ویزا در پورتسموث که پیش از آن برای اجرای برنامه لاتاری منصوب شده بود، مجبور شد این پردازش را به مرکز کنسولی کنتاکی تحویل دهد که از آن زمان به بعد، مسئول دریافت و ارزیابی شرکت کنندگان لاتاری شده است.       

در سال اول برگزاری برنامه ی لاتاری، امکان ثبت نام مجدد یک فرد برای دفعات متعدد وجود داشت. این امر سبب شد که برخی صدها بار ثبت نام کنند تا احتمال دریافت گرین کارت آنها بیشتر شود. در نتیجه موسسات مربوطه با حجم کاری زیادی مواجه میشدند و در توزیع گرین کارت بی عدالتی رخ میداد و افرادی درخواست های بیشتری ارسال میکردند. از آن پس هر شخص میتواند فقط یک بار در سال درخواست ثبت نام خود را ارسال کند و باید نتیجه را به بخت و اقبال بسپارد. 

برنامه ی لاتاری، مبتنی بر ماده 102 تا 204 قانون مهاجرت و ملیت سال 1990 می باشد. سازمان INS ( ارائه دهنده خدمات مهاجرتی و اعطای تابعیت) کشورهای واجد شرایط و مقررات درخواست را بر اساس محاسبات قانونی، تعیین میکند. این مقررات ممکن است سال به سال تغییر کند.

چند نمونه از پرونده هاى تاييد شده موكلين ما

تاييدات اخير لاتارى دفتر ما