آیا آخرین ممنوعیت سفر، ویزای E-2 را به گزینه ی جذاب تری تبدیل کرده است؟

چند روز گذشته پیرو تمدید بیانیه ی 10014 که ورود مسافران را تا 22 ژوئن 2020 به خاطر پاندمیک کرونا ممنوع میکرد، بیانیه ی دیگری صادر شد که ورود افراد خارجی را که برای بازار کار آمریکا ریسک به شمار می آیند، تا انتهای سال 2020 ممنوع میکند. مهم تر آنکه همانگونه که توسط تعدادی از وکلای مهاجرت آمریکا پیش بینی میشد، این ممنوعیت گروه ویزاهای بیشتری را در بر میگیرد.

بنابراین، این بار افراد نه تنها با ویزاهای مهاجرتی، بلکه با شماری از ویزاهای محبوب غیر مهاجرتی نیز از ورود به کشور آمریکا تا پایان 31 دسامبر 2020 محروم میشوند.

گروه ویزاهای جدید تحت تاثیر این ممنوعیت عبارتند از:

 ویزای H-1B که برای مشاغل تخصصی و مدل های مد و لباس می باشد.

 ویزای H-2B که برای کارگرانی که در زمینه هایی غیر از کشاورزی فعالیت میکنند.

 ویزای J، برای افراد خارجی که با هدف شرکت در یک دوره ی کارورزی، کار آموزی، تدریس، مشاور کمپ، پرستار بچه، و یا کار تابستانی شرکت میکنند.

 ویزای L، ویزای انتقال کارمند از شرکتی خارج از آمریکا به شرکتی که در آمریکا تاسیس میشود.

افرادی که زیرمجموعه  ویزا های اشاره شده قرار دارند نیز تحت تاثیر این حکم خواهند بود در نتیجه بخش بزرگی از گروه ویزاهای غیر مهاجرتی کاری تحت تاثیر حکم جدید ممنوعیت سفر قرار می گیرند.

نکته قابل توجه این است که ویزای  E-2 شامل این بیانیه نیست. این امر برای افرادی که قصد ورود به ایالت متحده جهت توسعه ی بیزنس خود را دارند، بسیار سودمند است. ضمنا متقاضیان ویزای E-2 می بایست از کشورهایی باشند که عضو عهد نامه مودت با آمریکا هستند. برای مثال کشورهایی مثل پاکستان و مصر از اعضای این عهدنامه اند اما کشورهایی همچون هند و چین شامل آن نیستند.

شهروندان کشور هایی که با آمریکا عهدنامه ی مذکور را ندارند میتوانند به روش اخد شهروندی از طریق سرمایه گذاری (CBI) اقدام کنند. به عبارت دیگر آنها میتوانند از طریق  “سرمایه گذاری” یا “هدیه به دولت” از کشورهایی مثل گرانادا یا ترکیه (که عهد نامه ی مذکور را با امریکا امضا کرده اند) شهروندی دریافت نمایند و سپس برای ویزای E-2 اقدام نمایند.

در صورتی که تمایل به بررسی تخصصی گزینه های موجود برای مهاجرتتان در شرایط فعلی ممنوعیت های سفردارید، با LAWMAKS تماس حاصل کنید.

توجه: محتوای این خبرنامه نباید به عنوان مشاوره ی حقوقی در نظر گرفته شود.  پیشنهاد میکنیم که برای پاسخگویی به سوالات مهاجرتی خود و آشنایی با قوانین مهاجرت، با یک وکیل مهاجرت تماس حاصل فرمائید. همچنین این مطالب متعلق به LAWMAKS می باشد و نباید توسط هیچ شخص یا نهادی به هرشکلی کپی یا توزیع شود.